Hur du blir medlem

Hur gör du för att bli medlem?

Som nybörjare

Om du inte har skjutit tidigare eller bara testat någon gång så anmäler du dig till vår "Introduktionskurs". Där får lära dig modernt bågskytte från grunden och blir medlem under den tid kursen pågår. Mer info om avgifter finns på sidan "Introduktionskurs".


Som etablerad skytt

Om du har skjutit kontinuerligt tidigare och redan kan mycket om bågskytte så kan du ansöka om medlemskap genom att kontakta styrelsen via eskilstuna.bagskytte@gmail.com. Uppge namn, telefonnummer, e-postadress, personnummer* och om det gäller en övergång från en annan bågskytteförening. Vi hör av oss och berättar hur vi går vidare.


Som stödjande medlem

Vill du vara med och stödja vår förening som anhörig, eller bara för att du tycker vi har en bra verksamhet så är vi såklart tacksamma. Kontakta styrelsen via eskilstuna.bagskytte@gmail.com. Uppge namn, telefonnummer,

e-postadress och personnummer*. Vi hör av oss och berättar hur vi går vidare.
* Alla medlemmar registreras i IdrottOnline med personnummer. Om du är trygg med att maila det i din ansökan om medlemskap är det enklast för oss. Annars kan vi ringa upp och få det muntligen. Har du skyddad identitet kan du ringa till ordföranden så tar vi det därifrån.
Obs! Vi vill gärna att du läser igenom alla sidorna i menyn här bredvid (under "Ditt medlemskap") och våra "Stadgar" innan du söker medlemskap. Då får du veta hur du kan vara med och påverka och hjälpa föreningen.