Förväntningar på Dig

Hur kan du hjälpa föreningen?

EBS behöver hjälp med ett antal saker för att verksamheten ska fungera så bra som möjligt. Vi har valt att inte sälja plastpåsar, salami eller underkläder för att få in extrapengar till verksamheten. Istället behöver vi hjälpas åt med följande under föreningsåret:


  • Varje vår och höst gör vi iordning vår uteanläggning på Eskilstuna Skyttearena i Hugelsta. Då kan det hända att du och några andra medlemmar bli kallade för att hjälpa till. Ett trevligt sätt att träffas, umgås och lära sig verksamheten.

  • Någon gång under oktober månad anordnar vi vår årliga tävling MunktellTräffen och då behöver ett flertal medlemmar hjälpa till vid två eller tre tillfällen under förberedelserna och på tävlingsdagen.

  • Det finns också en möjlighet att hjälpa till genom att ingå i någon arbetsgrupp. Hör av dig till styrelsen!

  • Sist men inte minst - varje vecka (utom under jul- och sommaruppehåll) erbjuder vi instruktioner till externa grupper. Då behöver ett medlems-par ha veckojour för att tillsammans ta emot gästerna. Vi matchar paren så att det alltid finns en medlem som har gjort detta ett antal gånger tidigare. Detta är ett ypperligt sätt att både få in pengar och kanske nya medlemmar till föreningen.